divendres, 13 d’abril del 2018

2x51: Doble cita pels amants del cinema a Lleida


Si sou amants del cinema, us porto dues propostes pels pròxims dies a Lleida que arriben de manera consecutiva i que segur que us agradaran. La primera cita és la 15a Setmana de la Comunicació de la Udl: "Mirades Documentals" que tindrà lloc del 16 al 19 d'abril. La segona és la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya que començarà el 20 d'abril i finalitzarà el 27 d'abril. 

📽1a CITA: "MIRADES DOCUMENTALS."

La Setmana de la Comunicació està coordinada pel Departament de Filologia Catalana i Comunicació, amb el suport de la Càtedra de Periodisme i Comunicació Audiovisual, el Vicerectorat d’Activitats culturals, la Facultat de Lletres, el Consell Social de la Universitat de Lleida, la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya i l’Animac. Totes les projeccions, d'entrada lliure, es realitzaran a la Facultat de Lletres de la UdL.

L'edició d'enguany girarà entorn el gènere documental i hi trobarem diversos formats: docusèries,  podcasts radiofònics, documentals interactius, d’animació, d’arxiu, i documentals de testimoni en primera persona. Un dels pilars de la Setmana de la Comunicació és examinar els diferents formats documentals i, alhora, fomentar la cultura. 

A més, la Setmana de la Comunicació i la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà aquest any formaran un tàndem singular: del 16 al 25 d’abril es projectaran a la Facultat de Lletres les obres documentals de la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya. Aquesta cooperació pretén  promoure "una visió crítica, creativa i de responsabilitat social dins la societat del segle XXI."

PROGRAMA


📽2a CITA: "24a MOSTRA DE CINEMA LLATINOAMERICÀ DE CATALUNYA"
La Mostra de Cinema Llatinoamericà és un festival que exhibeix pel·lícules llatinoamericanes de cinema independent que competeixen entre si. La secció oficial de la mostra inclou llargmetratges, curtmetratges i documentals. A banda de les projeccions, la Mostra conté tot un seguit d'activitats paral·leles: entrega de premis, matinals infantils, exposicions, música, etc.

ACTIVITATS DE LA MOSTRA

ACTIVITAT: Exposició "Cineastes al seu lloc" 
UBICACIÓ: Sala Montsuar de l'IEI
DATA: Del 19 d'abril al 13 de maig del 2018
PREU: Gratuït.
 ACTIVITAT: Inauguració de la Mostra.
UBICACIÓ: Teatre de la Llotja.
DATA: Divendres 20 d'abril a les 20.30 h.
PREU: Gratuït.   Cal recollir invitació fins al 18 d'abril a la Regidoria de Cultura (de dilluns a divendres de 10 a 14 h) i al Centro Latinoamericano de Lleida (de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 18 h)
- Lliurament dels premis honorífics.
- Concert.
- Projecció de curtmetratges de la secció oficial.
ACTIVITAT: Projeccions de la Mostra (llargmetratges i curtmetratges)
UBICACIÓ: Caixaforum Lleida.
DATA: Del 21 al 26 d'abril del 2018
PREUS: Entrada general: 4 €. Entrada reduïda: 2 € (Clients de CaixaBanc, Club TresC, Club Sènior, Club del subscriptor Segre, Ass. d’Espectadors del Centre de Titelles de Lleida, Carnet Jove, carnet de Biblioteca Pública i estudiants universitaris). Entrada gratuïta (carnet de l’EOI)
 ACTIVITAT: Projecció dels documentals de la Mostra.
UBICACIÓ: Facultat de Lletres de la UdL.
DATA: Del 16 al 25 d'abril.
PREU: Gratuït.  

(ja heu vist el programa més amunt)



 ACTIVITAT: Cloenda de la Mostra.
UBICACIÓ: Teatre de la Llotja.
DATA: Divendres 27 d'abril.
PREU: Gratuït. Cal recollir invitació fins al 18 d'abril a la Regidoria de Cultura (de dilluns a divendres de 10 a 14 h) i al Centro Latinoamericano de Lleida (de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 18 h) 
- Palmarès de premis.
- Projecció de la mini-sèrie "Vida Privada".
Vegeu el programa complet AQUÍ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada