diumenge, 7 de gener del 2018

2x31: 1r aniversari del blog. Novetats i regal-sorpresa!

Avui Silvinaction està d'aniversari. I és que tal dia com avui, ara fa un any, el blog va sortir a la llum per tal de donar a conèixer tots els esdeveniments culturals, d'oci i gastronòmics de la ciutat de Lleida per a joves i adults. Han estat dotze mesos intensos i plens d'entusiasme. Per tal de celebrar-ho amb tots/-es vosaltres a l'entrada d'avui hi trobareu algunes novetats i a més, un regal-sorpresa per a tots!! Continueu llegint i descobriu-les...

El blog està en constant evolució. Em bullen al cap moltes idees i una d'elles fa temps que em rondava pel cap. A partir d'ara introduiré un petit canvi en les entrades que vaig publicant. No se centraran únicament a la ciutat de Lleida. Silvinaction alçarà el vol i mirarà més enllà de la nostra ciutat per tal d'informar-vos sobre equipaments, festes, fires, festivals i esdeveniments d'oci i culturals de la provincia de Lleida, sobretot de les comarques més properes al Segrià. L'agenda continuarà informant-vos sobre totes les propostes que vaig recopilant a la ciutat de Lleida.  
Ara que ja fa un any del blog, també us vull convidar a fer el bloc més vostre. Per aquesta raó us animo a deixar un comentari en aquesta entrada, a enviar-me un mail o un missatge privat a la fanpage del facebook amb les propostes que us agradaria trobar en aquest blog i que siguin del vostre interés. Tots els suggeriments seran benvinguts!!
I ara la cirereta final...El Reis Mags han estat molt generosos aquest any i ens han dut a tots un regal-sorpresa que espero que us sigui de molta utilitat. Em fa molta il·lusió anunciar-vos que Silvinaction ja té aplicació per al mòbil totalment gratuïta. Això sí, de moment només està disponible pels usuaris d'Android. Espero poder ampliar-ho pels usuaris d'iphone (iOS) ben aviat. Allà hi trobareu TOT l'univers "Silvinactionià": entrades del blog, enllaç al Google Calendar del blog, Fanpage del Facebook, Instagram, i Contacte. Ja us la podeu descarregar al GOOGLE PLAY!!!
Us faré cinc cèntims de l'app i de les especificacions tècniques d'aquesta. No sóc cap experta, de fet és la meva primera app, així que intentaré explicar-vos com funciona d'una manera planera. Provaré de ser breu 😅
L'app està disponible per a gairebé 9000 dispositius mòbils amb sistema operatiu Android 4.4 i superiors. Això vol dir que hi ha la possibilitat que el vostre no ho sigui. Espero que aquest no sigui el vostre cas!! 🤞

PANTALLA D'INICI

 
A la pantalla d'inici hi trobareu el menú principal en vertical. Només haureu de tocar la icona i us portarà a la pàgina que heu seleccionat.

BLOG SILVINACTION: ENTRADES BLOG


En aquesta pantalla trobareu totes les entrades del blog. Si us interessa llegir-ne alguna, només caldrà que premeu a la pantalla l'entrada seleccionada et voilà!

AGENDA LLEIDA


En aquesta pàgina he enllaçat la pàgina de Google Calendar, que és l'eina que utilitzo per confeccionar l'agenda de Lleida. Per poder visualitzar-la al vostre dispositiu mòbil, heu de tenir compte de Google+ o Gmail (el qual és gratuït). Si no en teniu, no patiu. Podeu anar a la pàgina del blog "Agenda"  i veure tots els esdeveniments allà. 
Els i les que tingueu compte de Google+ o Gmail, haureu de seguir uns senzills passos:

1- Escriviu la vostra adreça electrònica




2- Introduïu la vostra contrasenya.
3- Ja podreu visualitzar els esdeveniments per dia o per mes al vostre dispositiu mòbil.

 

FACEBOOK


En aquesta pantalla trobareu enllaçat la Fanpage de Silvinaction a Facebook. Tant si teniu Facebook, com si no, podreu veure els posts que hi publico. Si teniu Facebook, podeu accedir a la pàgina prement el botó marró de la part superior dreta "Vista". Ah, i si voleu, podeu clicar "m'agrada" per no perdre-us-en cap!😉

INSTAGRAM



En aquesta pantalla trobareu enllaçat el compte d'Instagram de Silvinaction. Tant si teniu compte d'Instagram, com si no, podreu veure els posts que hi publico. Si teniu Instagram, podeu accedir a la pàgina prement el "Log in" de la part inferior dreta. Introduïu el vostre nom d'usuari i contrasenya i ja ho tindreu. Podeu fer-vos seguidors, si us agrada!😉 

CONTACTE







A "Contacte" hi trobareu l'adreça electrònica i l'enllaç directe a la pàgina web del blog, que és la columna vertebral de tot, la part més important de l'univers "Silvinactionià". Si premeu a l'adreça, entrareu a la pàgina web amb accés a totes les entrades, l'agenda de Lleida, les propostes gastronòmiques, música en directe a Lleida i Lleida té talent i creativitat. 




ABOUT




La darrera pantalla és un petit resum de què és  l'app i el que hi trobareu.

Què us sembla l'app? He intentat encabir tot el que és Silvinaction en un únic lloc. Espero que gaudiu de l'experiència, del regal i sobretot que us sigui molt útil. Jo estic molt emocionada amb tot plegat. Ara, us toca a vosaltres descarregar-vos-la i compartir-la amb tothom...Lleidatans i Lleidatanes....tothom en acció!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada