dimecres, 22 de novembre del 2017

2x23: The Best On 6th ed.


"Les danses urbanes comprenen un conglomerat d'expressions culturals en forma de dansa, performances i creacions coreogràfiques nascudes a ciutats i espais públics." Us captiva el hip-hop, el break-dance, el popping, el New Style i altres tipus de danses urbanes? Doncs si us atrau aquest món de coreografies de carrer, aquest dissabte 25 de novembre teniu una molt bona oportunitat per gaudir-ne. Lleida esdevindrà l'epicentre de la dansa urbana a Europa amb la sisena edició del certamen The Best On, que tindrà lloc al Teatre de la Llotja de Lleida a partir de les 18 h.



The Best On, organitzada per l'Escola de dansa Dancescape! en col·laboració amb iDance, és l'única competició europea de companyies de dansa professionals d'arreu del món. Aquesta edició comptarà amb 15 companyies escollides prèviament, 11 de les quals són estrangeres, que concorreran entre si. Més de 400 ballarins i ballarines optaran al 1r premi de 6.000, 2n premi de 1.000, 3r premi de 500 euros i el Premi Especial "La Llotja": una actuació de la companyia guanyadora d'aquesta categoria al Teatre de la Llotja. El jurat estarà format pels prestigiosos coreògrafs internacionals Kevin Nguyen, Pat Cruz i Shaun Evaristo. Un dels objectius d'aquest certamen és el d'apropar aquest estil de dansa al públic en general i "impregnar Lleida de l'esperit de la cultura i la dansa urbana."

Sempre que hi ha algun espectacle de dansa a la ciutat, cosa que no succeeix gaire sovint, intento anar-hi i, més, si és d'aquestes característiques. He assistit com a públic en moltes de les anteriors edicions del The Best On i us puc assegurar que la qualitat, la creativitat i la posada en escena de la majoria de les propostes transmeten passió, originalitat i innovació escènica. Realment el jurat ho ha de tenir complicat per triar la companyia guanyadora. 

Aquí teniu les companyies participants i alguns vídeos de les seves actuacions, per anar fent boca:

TRIBU URBANA CREW, Badalona.

PIECE OF MIND, Alemanya.


- OUTSISTER, Barcelona.


- NOUV@’S, Barcelona.


- KAMPAI, Barcelona (companyia guanyadora del The Best On, 2016)


- PRIMETIME, Alemanya


- WHO CARES!?, Alemanya. (2n premi The Best On, 2016)




- EN2RAGE, Alemanya


- ART HOUSE, Russia.


- UNITY, Regne Unit.

- COMUNITY DANZA, Madrid.
- CIVIL LIES, Grècia.


- C’EST LA VIE, Barcelona



- GERMAN DANCE ART, Alemanya.


A més d'aquestes actuacions, també podrem gaudir de les exhibicions fora de concurs de: Lil'Fam - by Alicia Aroca, Angels - by Sandra Macià i Mujercitas - by Bea Villabol.



Hi ha algunes alteracions respecte a les edicions anteriors i és que The Best On ha organitzat una sèrie d'activitats paral·leles que es realitzaran a La Llotja: un 'Market Place' de marques relacionades amb la cultura urbana que tindrà lloc el dissabte 25 i el diumenge 26, una zona de 'skate', classes obertes de ball amb pares i fills, exhibicions de graffitis i un vermut solidari.

"El Market Place The Best On" és un mercat exclusiu per aquest esdeveniment internacional de dansa urbana, que combinarà talent, cultura, moda i solidaritat. Podreu gaudir d'un bon aperitiu, de djs i de shopping.



Dins d'aquest, podreu trobar el vermut solidari de 13 h a 15 h. Els fons recaptats es destinaran a la Fundació Ilersis Shalom Social, que presta serveis assistencials, d'habitatge i d'activitat laboral per a persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social.


The Best On ha preparat una gran festa VIP a partir de les 0 h de la nit del dissabte 25 de novembre al Casablanca Club de Lleida. Els i les assistents podreu gaudir de l'actuació de Dj Frank Da Costa i de les actuacions dels membres del jurat: Kevin Nguyen, Pat Cruz and Shaun Evaristo així com d'altres grans ballarins nacionals: Daniel En Fin & Jo-c Ortiz, Touché, Sarah Coral, Akademics & Rafa Ponferrada Redvolcon.

Com a cirereta final, el diumenge 26 de novembre i el dilluns 27 de novembre es durà a terme un taller de danses urbanes amb PAT CRUZ, KEVIN NGUYEN & SHAUN EVARISTO. Les places són limitades. Més informació AQUÍ
Horaris:
- 26 nov - sessió I: 11:00h-14:00h SHAUN /PAT
- 26 nov- sessió II: 17:00h-20.00h SHAUN /KEVIN
- 27 nov- sesión III: 11:00h-14:00h KEVIN /PAT

ENTRADES


Podeu aconseguir les entrades anticipades online al web del Teatre de la Llotja. El preu Amic de la Llotja /Reduït és de 15 €, el preu General és de 20 € i el preu Grup és de 12 €.

També podeu aconseguir les entrades a Preu de Grup a Dancescape de Lleida. Però afanyeu-vos, que n'hi queden poques!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada