dilluns, 30 d’octubre del 2017

2x18: Propostes per la Castanyada/Halloween a Lleida 2017.

Ja teniu plans per demà? Sou més de celebrar la Castanyada amb panellets, castanyes, moniatos i moscatell? O preferiu celebrar Halloween amb carabasses, teranyines i disfresses esgarrifoses? Sigui quina sigui la vostra tria, us he preparat un recull amb diverses propostes que es duran a terme a Lleida el dia 31 d'octubre: per a tots els gustos i colors! Gaudiu-ne!!

1- Castanyada 2017 al Barri Instituts/ Sant Ignasi: Moscatell, moniatos i castanyes per a tothom al carrer Alcalde Costa a partir de les 18 h.



2. CASTANYADA PARDINYERA: El 31 d'octubre a partir de les 18 h arriba 6a edició d'aquesta festa  amb sopar, revetlla, concurs de disfresses i moltes sorpreses. Cal inscripció prèvia.



3.Halloween al Club Tenis Lleida: a partir de les 19 h. Taller de decoració de carabasses, sopar, cinema de terror, concurs de disfresses, animació amb música i sorpreses. 




4. Crime At La Seu Vella. Joc d'escapement "Moorder"+ Sopar al 1203:  a partir de les 20 h passatge del terror on els jugadors, simbolitzant equips policíacs, gaudiran durant una hora i trenta minuts de la resolució d’un crim/assassinat, tot això, amb un ambient de morts vivents i terror. En finalitzar, opció sopar o pica-pica. Cal reserva prèvia.










5. Castanyada - Halloween 2017 a la Casa de Andalucía de Lleida: Sopar, concurs de Halloween i Karaoke a partir de les 21 h. Cal reserva prèvia pel sopar.




6. Halloween 2017 a La Mitjana HardRock: Dj Sin Dj punxarà. Els que vagin disfressats, tindran un "xupito" gratuït". Concurs de disfresses. Sorteig de 4 entrades pel concert de Derivas entre tots els assistents. De 21 h a 2 h.

7. Nit de Halloween als Trulls: Sopar de caragols a partir de les 22 h. 




8. Sopar terrorífic al Restaurant Urgell: Els que vagin disfressats, participaran en el sorteig d'un sopar gratuït per a dues persones. Cal reserva prèvia.






9. Túnel de Terror: Nova Nit ha organitzat un túnel del terror el 31 d'octubre a les 23 h al carrer La Palma. Entrada lliure. Cal inscripció prèvia.




10. Castanyada al Trivial: A partir de les 23 h. Hi haurà moscatell gratis.






11. Halloween Salsero al Legend: Boda Cadaver amb Taller de Roda Cubana, xupito terrorífic (pels disfressats de nuvi cadàver) i decoració exclusiva. A partir de les 23 h. Entrada lliure.





12. Música i espectacle en ruta "Benji y sus Compinches": A partir de les 0 h. A les 0 h al Rock & Vins,  0.30 h a la Sala La Gresca ,a la 1 h al Trivial Bar, a la 1.30 h al Pub Zappa, a les 2 h a Les Paul i a les 2.30 h a La Boite on es farà la cloenda de la ruta amb un concert. Entrada lliure.





13. Funkastanyada a la Sala Línia: Sessió de Vinil Funk/Disco a partir de les 0 h. Entrada lliure.





14. Castanyotada a Les 3 Àmfores: Castanyes, panellets, moscatell i disfresses. Entrada lliure.



15. LA NIT DE LES BRUIXES al Pub Comèdia: New old music 80's & 90's. Entrada lliure.




16. Ghetto club Halloween Party: amb Dj Afrot1 (Rap), presentació dels quadres de l'artista urbà WE1 KosmonOut-A (Freedom United People), actuació de  Dj Termic (Dancehall, Rap i Trap) i més sorpreses. A partir de les 0 h.



BONA CASTANYADA/HALLOWEEN A TOTHOM!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada