dijous, 13 d’abril del 2017

Nova proposta gastronòmica: Restaurant Hindú Tandoori Mahal

Considero que per mitjà de la cuina, podem conèixer altres cultures i endinsar-nos-hi, tot gaudint d'altres sabors i olors. Si sou dels que us agrada fruir de les cuines del món, provar nous gustos, o simplement voleu recordar els aromes i sabors d'aquell viatge a l'Índia, a Lleida hi ha un restaurant hindú molt recomanable: el Tandoori Mahal. Fem un viatge dels sentits cap a l'Índia? Namaste!



El Restaurant Hindú Tandoori Mahal està situat al barri de cappont a l'avinguda de l'Estudi General,10 de Lleida. Obren cada dia menys els dilluns al migdia. És un restaurant de cuina hindú-pakistanesa especialitat en la regió del Punjab. Es tracta d'un lloc espaiós i senzill amb bona relació qualitat-preu. El personal és molt simpàtic, amable i en tot moment atenen els teus dubtes i les teves peticions.


Estan especialitzats en els plats de carn i en arrossos de sabors intensos, especiats i de bona qualitat, però adaptats al nostre paladar poc acostumat al picant fort.  De totes maneres, si sou dels valents/-es que us agrada el menjar molt picant ho  podeu demanar als cambrers, doncs disposen de vàries opcions de picants. La carta ofereix una variada selecció de plats, fins i tot vegans. Estic segura que trobareu alguna opció que us resulti apetitosa: entrants, amanides, Tandoori Naan, arrossos, pollastre, corder, vedella, peix i verdures. Disposen de forn "Tandoori" on es couen diversos tipus de pans "naan" típics de l'Índia i deliciosos, així com  altres plats. 
Això sí, us haureu d'adaptar una mica a la filosofia hindú de "l'elogi de la lentitud". El servei no és molt ràpid, però anar assaborint els plats a poc a poc, també et submergeix de ple en aquest "viatge" a una altra cultura, no penseu? 

He anat uns quants cops al Tandoori Mahal. Us deixo algunes imatges del que he tastat per si no sabeu que triar:

Entrants: Samoses (pasta de full farcida de verdures especiades) i pakores vegetals (mix de verdures amb farina de cigrons). Tot això va acompanyat de tres salses BONÍSSIMES: salsa de iogurt, salsa picant i la salsa Chutney de mango que atorguen al paladar un mix de matisos de gustos.



Plats: Pa de formatge (Naan), pollastre Tikki Massala (espectacular, us el recomano encaridament), pollastre al curry i corder Karahi acompanyats d'arròs basmati.








 i per beure...cervesa Hindú: Cobra Beer!!





Tot boníssim i no gaire car. De mitja tot et pot costar entre 12 i 15 €, depenent del que demanis.
Si voleu fer reserva, el telèfon del RestaurantTandori Mahal és el 873 49 92 15. 
Si ho preferiu també podeu fer comanda a domicili al Just Eat.

Kripyā bhojan kā ānnaṅd lijīyai/  Bon profit!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada