divendres, 10 de febrer del 2017

Segona proposta gastronòmica: La Gramàtica del Vermut.

Si sou dels que us agrada anar a fer el vermut i menjar tapes de qualitat, us recomano "La Gramàtica del Vermut", un establiment singular situat en un lloc emblemàtic de la nostra ciutat: als peus de La Seu Vella. Veniu a fer el vermut i unes tapes amb mi?

La Gramàtica del Vermut es troba a la plaça dels Gramàtics, 8, Lleida i el seu telèfon és el 973 10 76 84. Albert Calpe i Montse Vilaginés regenten aquest local des de novembre del 2015. Es tracta d'un racó petit, però amb encant i de tracte excel·lent al centre històric de Lleida. La Gramàtica del Vermut ofereix 25 vermuts diferents procedents de Catalunya, Galícia o Itàlia. Us proposo que cadascú triï un vermut diferent, feu una mena de "tast de vermuts" i decidiu quin us agrada més. 




A part de ser un bar amb cuina innovadora i menjar exquisit, si aneu a La Gramàtica del Vermut, comprovareu que s'hi transmeten bones vibracions i molt "bon rotllo". No hi trobareu ni carta ni  menú, però sí una pissarra de tapes i petites racions. De totes maneres, els i les cambrers/cambreres t'expliquen molt bé l'oferta gastronòmica de què disposen i, a vegades, resulta difícil decidir-se per una tapa o una altra: tot fa molt bona pinta!


Si aneu a l'estiu, la seva petita terrassa no us deixarà indiferents, doncs és realment molt acollidora. Això sí, depèn del dia, us trobareu que està plena, per tant us aconsello que feu reserva o que espereu amb paciència.

Personalment, m'encanta gaudir de la gastronomia doncs per mi és un dels petits-grans plaers de la vida que valen la pena. Aquí teniu les tapes que he tastat a La Gramàtica del Vermut. Potser us són d'ajuda si no sabeu quina triar!😉

La seva amanida de formatge de cabra amb fruita és una explosió de gust pel paladar.



Les patates braves estan realment boníssimes i sóc de les que són exigents amb aquesta tapa. Tasteu-les...no us decebran!



La presentació d'aquests Dauets de Bacallà és impressionant, i el seu gust també!


El "Cochifrito"tradicional andalús es transforma en aquesta meravella visual i gustativa de contrast saborós.

I, per finalitzar, la cirereta: un pastís de formatge amb fruits del bosc suau i boníssim.



El preu mitjà és d'uns 20-25 € per persona. No és un lloc molt econòmic però val la pena donar-se el gust de tant en tant, no creieu?

Per a més informació:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada